Koffietennis

 

Sundaymorning koffietennis is een bijzondere ledenwervingsactie waarbij er tegen een fantastisch tarief kennis kunnen maken met tennis!

Ben je nog geen lid van LTV Vormer en wil je graag kennismaken met tennis?! 

Geef je dan op voor Sunday morning KOFFIETENNIS en betaal maar €50,-.

Deze actie is voor jeugd en senioren en is inclusief 10 tennislessen en een KNLTB lidmaatschap voor het gehele kalenderjaar 2017*.

De speeldata Koffietennis zijn: 10, 17, 24 juni / 1, 7 juli / 9, 16, 23, 30 september / 7 oktober

OOK LEDEN MOGEN ZICH INSCHRIJVEN VOOR ZONDAGMORGEN KOFFIETENNIS! 


Ik meld mij aan voor 10 lessen en lidmaatschap van LTV Vormer voor het lopende jaar 2018. De lessen worden gegeven op zondagmorgen. Data zie flyer!
 
 
 
   
 
Indien u lid bent van de KNLTB of eerder lid bent geweest graag uw bondsnummer en speelsterkte hieronder invullen.
 
 
Betaling geschiedt op basis van automatische incasso.
Let op !!!! IBAN nummer moet in hoofdletters.
   
 
   
Door vermelding van IBAN-nummer en inzending van dit formulier geef ik toestemming aan LTV Vormer (handelsregisternummer 40144197), met medeweten en akkoord van degene(n) als vermeld bij de tenaamstelling van deze bankrekening, om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar de bankinstelling om een (termijn-)bedrag van deze bankrekening af te schrijven en aan de bankinstelling om eenmalig een (termijn-)bedrag van deze bankrekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van inning lesgeld tennistraining c.q. inning actie-tarief koffietennis overeenkomstig de door de ALV vastgestelde tarieven. Als degene(n) als vermeld bij de tenaamstelling van deze bankrekening het niet eens is/zijn met deze afschrijving kan deze afschrijving teruggeboekt worden; hiervoor dient dan binnen 56 dagen na afschrijving contact opgenomen te worden met de bank. Terugboeking leidt echter niet tot het vervallen van de betalingsverplichting jegens LTV Vormer.
 
Om de inschrijving definitief te maken moet er nog een pasfoto ingeleverd worden. Dit kan door een pasfoto digitaal op te sturen naar admin@vormer.nl of hieronder een pasfoto te uploaden. Ook kan een pasfoto in een enveloppe met naam ingeleverd worden in de rode secretariaatsbrievenbus in de hal van het clubhuis. LET OP: Een foto moet minimaal het formaat van 300 x 400 pixels hebben, anders wordt er geen pas gemaakt.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inschrijven tennislessen najaar 2018

Hier inschrijven

Inschrijven clubkampioenschappen

Sponsor kliks


 
SponsorKliks, gratis sponsoren!

BuienradarKlik op het plaatje voor meer informatie.

Onze Sponsoren